- Prijslijst

Overzicht tarieven behandelingen en produkten

U kunt bij mij pinnen!

Bij uw eerste afspraak wordt eerst een anamnese afgenomen: noteren van uw persoonlijke gegevens, gegevens over uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Ik onderzoek uw voeten en noteer alle problemen die ik tegenkom. Daarna volgt de behandeling.

Na desinfecteren van de voeten worden de nagels geknipt, eelt wordt verwijderd met een mesje. Eventuele likdoorns worden verwijderd en dreigende ingoeiende nagels worden behandeld en drukvrij gelegd. Nagels en eeltlocaties worden afgewerkt met de frees om een glad resultaat te krijgen. Daarna worden de voeten opnieuw gedesinfecteerd. Als afsluiting worden de voeten met een crème ingesmeerd.

                                       

Prijslijst

Voetbehandeling max 60 min

€ 30,00
Extra behandeltijd, per 15 minuten

€ 8,00
Deelbehandeling

€ 13,50


Likdoorn of ingroeiende nagel behandelen (probleemoplossing, geen complete behandeling)

Nagels knippen.

€ 13,00


Heeft u geen eelt of andere ongemakken? U bent ook welkom als alleen de nagels geknipt moeten worden.

Onderbenen harsen

€ 18,00
Onder- en bovenbenen harsen

€ 29,00
Voet- en onderbeenmassage, 20 minuten

€ 16,00


Een ontspannende massage.

Voetbehandeling en voet- en onderbeenmassage

€ 40,00
Nagels lakken incl 8 ml flesje LCN nagellak

€ 9,50


Ik heb diverse kleuren nagellak. Inhoud 8 ml. Na lakken krijgt u het flesje mee. I.v.m. hygiëne kan ik dit niet meer gebruiken. Advies: kom op open schoenen of slippers.

Nagels lakken

€ 5,00


U brengt zelf uw nagellak mee.....

Cadeaubonnen


U kunt zelf het bedrag kiezen.

Provida natuurlijke voetcreme met salie 50 ml

€ 8,95


Salie extract is bijzonder geschikt voor de intensieve verzorging van de voeten. Salie is een sterke anti-transpirant en bevordert de bloedcirculatie.

Provida natuurlijke voetcreme forte 50 ml

€ 9,95


Verzorgende bio voetcreme forte. Heerlijk te gebruiken in de zomer. Gaat zweetvoeten tegen en verzorgt uw voeten optimaal zonder vet aan te voelen. Met pure biologische ingrediënten als salie, sheabutter, aloe vera en tea tree olie. Een druppeltje Mitcham pepermuntolie zorgt voor een heerlijke geur.

Provida natuurlijke voetcreme in vaste vorm (ei).

€ 6,95


Dit verzorgingsei wordt gemaakt in een Duitse honingfabriek. Hier wordt ook een groot veld met verschillende planten en kruiden onderhouden waar de bijen hun voedingsstoffen vandaan halen. Zo ontstaat het unieke recept voor deze voetcreme in vast vorm. Deze vast vorm ontstaat door toevoeging van extra bijenwas. Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Met het EcoControl keurmerk.

Provida natuurlijke voetspray tegen zweetvoeten

€ 13,95


De bladeren van het klein hoefblad staan al heel lang bekend als genezend bij bijv. ontstekingen van de aders. Klein hoefblad vormt in combinatie met salie de basis voor een optimale voetverzorging .

Akileïne, 24 uur voetenbalsem

€ 13,95


Hydra ultra-actief 24u balsem: Tegen extreem vochtarme en zeer droge voethuid. Hydrateert intensief 24 uur non-stop. Sterke verhoorning en overmatige eeltvorming neemt af. Inhoud 125 ml

Camillen 60 Voetbalsem

€ 9,25


Voor de dagelijkse verzorging van uw voeten. Vitaliserend en aangenaam fris voor vermoeide en belaste voeten. Vermindert eeltvorming en voorkomt kloven. Uw huid wordt zacht en elastisch. Inhoud 100 ml

Camillen 60 Voetbalsem

€ 15,50


Voor de dagelijkse verzorging van uw voeten. Vitaliserend en aangenaam fris voor vermoeide en belaste voeten. Vermindert eeltvorming en voorkomt kloven. Uw huid wordt zacht en elastisch. Inhoud 200 ml

Camillen 60 Voetbalsem plus

€ 9,25


Extra vette balsem met azuleen en kamille voor de vermoeide, droge en geïrriteerde huid. Inhoud 100 ml

Voet- en nagelspray

€ 8,50


Bij voet- nagelschimmel.Is speciaal bedoeld voor huid en nagelplaat. 50 ml € 8,50

Voet- en nagelspray

€ 12,50


Inhoud 100 ml

Intensive cure

€ 12,50


Is actief in de diepere lagen van de schimmelnagel. Ook bij verwaarloosde mycosenagels, waarbij de nagel geheel is "verhout". Verstandig is om de pedicure de nagel geregeld dunner te laten slijpen.

Voetenhuidmilk 5% ureum bij droge voeten

€ 11,00


De huidmilks van Dimanche Ureumline zijn ontwikkeld voor herstellende verzorging van de huid en voetenhuid. De huidmilks zijn vrij van vetten en olie. Inhoud 100 ml

Voetenhuidmilk 10% ureum bij zeer droge voeten

€ 11,00


Inhoud 100 ml

Deospray

€ 8,95


Bij transpiratie voeten, zit ook schimmelgroei remmende stoffen in. Inhoud 100 ml

Prijzen inclusief 21% B.T.W.


Prijzen geldig t/m 31-12-2018